1 wynik
Książka
W koszyku
Atlas dzikich roślin jadalnych : 150 polskich gatunków / autor Monika Fijołek. - Wydanie I. - Warszawa : Wydawnictwo SBM, 2022. - 191 [1]stron : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki. Babka, brzoza, ruta, skrzyp i szczaw to dostępne na wyciągnięcie ręki dziko rosnące rośliny zawierające niezwykłe bogactwo cennych składników pokarmowych. Prezentowany atlas zawiera wiele przydatnych informacji na temat występowania poszczególnych gatunków i sposobów ich wykorzystania w kuchni wraz z konkretnymi przepisami.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Pysznica
Brak informacji o dostępności pozycji do wypożyczenia: sygn. 58
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej